Privacy- en cookieverklaring

30 december 2016

EuroSystems Automatisering B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van onze website. In deze privacyverklaring informeren wij u welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en voor welk doel. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons uiteraard aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) stelt. Hoewel u onze website vooral zakelijk zal gebruiken vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Hoe verzamelt EuroSystems persoonsgegevens?

In veel gevallen verzamelen we persoonsgegevens rechtstreeks bij u. We vragen u om uw persoonsgegevens (waaronder contactgegevens en relatiegegevens) als u met ons communiceert, zoals bij het invullen van het contactformulier of bij het inschrijven voor een nieuwsbrief. Deze persoonsgegevens worden gebruikt om te kunnen reageren op het door u ingestuurde contactformulier of om u periodiek onze nieuwsbrief toe te zenden. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Cookies voor website analyse

EuroSystems maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen. Waarom gebruiken wij cookies:
  • Om de website beter te laten functioneren;
  • Om het gebruik van de website makkelijker te maken;
  • Om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website.

Google Analytics cookies

Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website. De door Google Analytics verkregen informatie wordt, samen met het IP-adres van uw computer door Google opgeslagen. Google geeft in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.
 

Snoobi Analytics cookies

Via onze website worden cookies geplaatst door Snoobi, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website. De door Snoobi Analytics verkregen informatie wordt in de Europese Unie opgeslagen. Snoobi geeft in hun cookieverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.

Social media cookies

Op onze website vindt u buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op social media. Denk aan een ‘tweet’ versturen via Twitter of een bericht via Linked-In. Deze buttons werken via stukjes code die van de social media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De social media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen. EuroSystems maakt gebruik van Twitter, Google+, Linkedin en YouTube.

Privacybeleid andere websites

Op www.eurosystems.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

 

.


Privacy- en cookie verklaring